
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Napoli'de forma giyen Kevin De Bruyne, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Testler sonucunda oyuncunun sağ uyluğundaki kasta ileri derecede yırtık tespit edildi. Futbolcunun rehabilitasyon programına başlandı." denildi.
İtalyan basınında çıkan haberlerde, 34 yaşındaki Belçikalı yıldızın yıl bitmeden sahalara dönemeyeceği kaydedildi.
NE OLMUŞTU?
De Bruyne, Napoli'nin Inter'i 3-1 mağlup ettiği maçta, 33. dakikada takımını öne geçiren penaltı golünü attıktan sonra sakatlanmış ve sağlık ekibinin yardımıyla hastaneye götürülmüştü.
Premier Lig'de 10 yıl Manchester City forması giyen Belçikalı futbolcu, yaz transfer döneminde Napoli'ye katılmıştı.
📽️Kevin De Bruyne, penaltıdan golü atıp Napoli'yi öne geçirdi; ancak geçirdiği sakatlık sonrası gözleri doldu. pic.twitter.com/58bbohmeHK
— Sporx (@sporx) October 25, 2025
Attığı gol sonrası sakatlanan Kevin De Bruyne yerini Mathias Olivera'ya bıraktı. pic.twitter.com/585zpwIFPY https://t.co/5kRfnWEcC0
— Sporx (@sporx) October 25, 2025
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de transfer harekatı! İşte Aziz Yıldırım'In 5 hedefi
- İsmail Yüksek'e Premier Lig kancası!
- Real Betis'ten Sofyan Amrabat kararı!
- Acun Ilıcalı'dan Türkiye'den transfer sorusuna cevap!
- Hakan Safi'den 'Rafael Leao' iddalarına yalanlama!
- Mahmut Uslu: "Yabancı ve Türk, 2-3 teknik direktör"
- A Milli Takım'da sakatlık: Kerem Aktürkoğlu!




