
Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Serhat Sütlü, Galatasaray ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.
Mücadeleyi değerlendiren Sütlü, "Türkiye'nin namağlup takımına karşı oynadık. Planlarımızı bu seriyi bozmak için yaptık. Galatasaray ile oynayınca... İki tane penaltı var, verilmedi. Bir tanesinde VAR'a çağrılmadı." dedi.
"Burak Hoca, Türk hakemlerinin arkasında durdu ama bu ligde Kasımpaşa da var." diyen Serhat Sütlü, "Belli başlı iki güç takım hariç, bir sürü takım var. Emek harcayanlar var, bunları da korumak lazım. Üzgünüz diyemiyorum, Galatasaray'dan 1 puan aldık ama 2 puan da kaçırdık." ifadelerini kullandı.
"YASİN ÖZCAN'IN KASIĞINDA SIKINTI OLDU"
Yasin Özcan'ın oyundan çıkmasıyla ilgili olarak Serhat Sütlü, "Yasin Özcan'ın kasığında sıkıntı oldu, ondan çıktı. Sarı kartla alakası yok, kendi işaret etti. Bazı hamlelerde ayağındaki sıkıntıdan dolayı geç kalmış olabilir." cevabını verdi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de transfer için yeni gelişme!
- Şekip Mosturoğlu: "Aziz Yıldırım da Savcı'ya bilgi verdi"
- Futbolda şike kumpası soruşturmasında 4 gözaltı
- Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest
- Anthony Musaba için disiplin süreci!
- Sadettin Saran kararı sonrası Fenerbahçe'den ilk açıklama!
- Fenerbahçe, Leon Goretzka'ya yöneldi!




