Gündoğdu'dan Hacıosmanoğlu'nu şaşırtan cevap
TFF yönetimi, kulüplerin tepkisini çeken Ferhat Gündoğdu'nun istifasını istedi; ancak Gündoğdu sözleşme şartlarını gerekçe göstererek görevi bırakmaya yanaşmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunda Ferhat Gündoğdu şaşkınlığı yaşanıyor.
Süper Lig'deki birçok kulübün tepkisini çeken ve istifası istenen Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu, Trabzonspor - Gaziantep FK mücadelesi sonrası federasyon tarafında da tüm kredisini yitirdi.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimin önemli isimleri, Ferhat Gündoğdu'dan istifasını istedi. Ferhat Gündoğdu ise istifa etmeye yanaşmadı.
Fırat Aydınus'a göre; Federasyon ile 28 Ağustos 2024'te 3 yıllık sözleşme imzalayan Gündoğdu, sözleşme hükümlerinin yerine getirilmesini istedi.
TFF'nin bu cevap sonrası tazminat konusunda karar açlması ve Gündoğdu ile yolları ayırma kararı alması bekleniyor.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Sporx.com
EN ÇOK OKUNANLAR
- Sadettin Saran'dan açıklama: "İtibar suikastı yapılıyor"
- Fenerbahçe, Veerman ile anlaştı!
- Fenerbahçe'de Tedesco, Musaba transferini istiyor
- Musaba'nın menajeri Fenerbahçe için İstanbul'da!
- Dört kulübün EuroLeague geleceği belirsiz!
- Süper Lig'de iki haftalık program açıklandı!
- Nene'li Mali fırsatı tepti!
EN ÇOK YORUMLANANLAR




