Fenerbahçeli taraftarlardan tepki: Sadece 3 futbolcu alkışlandı!
Fenerbahçe'nin Konyaspor'u ağırladığı maçta protestolar yalnızca yönetime değil, 3 futbolcu dışında tüm oyunculara da yöneldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun son maçında Konyaspor'u ağırladı. Sarı-lacivertliler 1-0 geri düştüğü maçı 2-1 kazanırken karşılaşmaya gelen taraftarlar, yönetim başta olmak üzere birçok futbolcu ve Mourinho'ya tepki gösterdi.
Müsabaka boyunca yönetimi istifaya davet eden Fenerbahçeli taraftarlar, Jose Mourinho için de istifa tezahüratları yaptı. Öte yandan Fenerbahçeli futbolseverlerin En-Nesyri, Szymanski ve Çağlar Söyüncü'yü yuhalaması dikkat çekti.
3 İSİME DESTEK ÇIKILDI
Fenerbahçeli taraftarlar sadece 3 futbolcuya alkışla destek verdi. Bu isimler ise İrfan Can Kahveci, Yusuf Akçiçek ve İsmail Yüksek oldu.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
NtvSpor
EN ÇOK OKUNANLAR
- Aziz Yıldırım, Ali Koç'un adını görünce koltuğu değiştirdi
- Volkan Demirel için istifa çağrısı!
- İşte Fenerbahçe'nin toplam borcu!
- Şekip Mosturoğlu: "İpler rakibin eline geçti"
- Hakan Safi: "Galatasaray kimyayı değiştirir"
- Fenerbahçe Beko – Zalgiris serisinin programı belli oldu
- Kadın Milliler, adım adım Dünya Kupası'na
EN ÇOK YORUMLANANLAR




