Fenerbahçe'ye Kolo Muani ve Skriniar paketi: 40 milyon euro!
Fransız medyası, Milan Skriniar ve Kolo Muani için Fenerbahçe'nin PSG'ye 40 milyon euro bonservis ödemesi gerektiğini duyurdu.

Devre arasında kiralık olarak kadroya katılan Milan Skriniar, sergilediği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı. Tecrübeli stoperden oldukça memnun olan Fenerbahçe, bonservisini almak için harekete geçti.
TIKLA, 750'YE VARAN BONUSLA TUTTUR'DA OYNA
40 MİLYON EUROYA BİTER
Slovak stoperin kulübü PSG ise oyuncusu için 15 milyon euro talep ediyor. Fransız medyası, Fenerbahçe'nin Skriniar'la birlikte Kolo Muani'yi de istediğini ve bu oyuncu için de en az 25 milyon euro bonservis bedeli ödemesi gerektiğini duyurdu.
Çıkan haberlerde; Fenerbahçe'nin iki oyuncu için 40 milyon euroyu Paris Saint Germain'in hesabına yatırması halinde transferlerin gerçekleşebileceği vurgulandı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Sabah
EN ÇOK OKUNANLAR
- Hakan Safi'nin açıkladığı Luis Suarez'in bonservisini duyurdular!
- Fenerbahçe'den ayrılıp Benfica'ya imza atıyor: Adams Kone
- Jose Mourinho, TFF'yi AİHM'e şikayet etti!
- Aziz Yıldırım'dan Ali Koç ve Hakan Safi'ye birlik çağrısı
- Fenerbahçe duyurdu: Tuncay Şanlı ile yollar ayrıldı
- Merih Demiral'dan Fenerbahçe için büyük fedakarlık!
- Fenerbahçe'ye kötü haber: Mason Greenwood
EN ÇOK YORUMLANANLAR




