Fenerbahçe'den UEFA'ya resmi başvuru!
Fenerbahçe, Viktoria Plzen maçının hakemi Allard Lindhout'ın yönetimine ilgili olarak UEFA'ya başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Fenerbahçe, Viktoria Plzeň karşılaşmasında, maçın hakemi Allard Lindhout'un yönetimi ve kararlarıyla ilgili olarak UEFA'ya resmî başvuru yaptığını açıkladı.
İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:
"Kulübümüz, Futbol A Takımımızın UEFA Avrupa Ligi 4. haftasında oynanan Viktoria Plzeň FK karşılaşmasında, maçın hakemi Allard Lindhout'un yönetimi ve kararlarıyla ilgili olarak UEFA'ya resmî başvurusunu yapmıştır.
Başvurumuzda, hakemin maç boyunca gösterdiği yönetim tarzı ve hatalı kararlarının maçın sonucuna doğrudan etkisine ilişkin olarak, UEFA'nın söz konusu olayları gereken ciddiyet ve ivedilikle incelemesi talep edilmiştir.
Süreç UEFA nezdinde resmî olarak başlatılmış olup, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü"
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
SüperFB
EN ÇOK OKUNANLAR
- Lyon - Fenerbahçe: Muhtemel 11'ler
- Sidiki Cherif'in ilk maçında 6 gol! Coventry City turladı!
- Fenerbahçe'de geri sayım: Yusuf Akçiçek
- Roma'da Oosterwolde endişesi: Ek tetkik kararı
- Vedat Muriqi'den sakatlığı için açıklama!
- TFF'den yabancı kuralı kararı!
- Talisca'dan Fenerbahçe yönetimine ayrılık yanıtı!
EN ÇOK YORUMLANANLAR




