Fenerbahçe'den ayrılacak ilk isim netleşti!
Fenerbahçe, sezon başında West Ham United'dan satın alma opsiyonu ile kiralanan Edson Alvarez'in opsiyonunu kullanmayacak.

Fenerbahçe, yeni sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. Başkan Sadettin Saran ve yönetim kurulu, gelecek oyuncu transferleri değil, takımdan ayrılacak isimleri de değerlendiriyor. Sarı-lacivertlilerden ilk vedası neredeyse netleşmiş durumda.
Yönetim, Edson Alvarez ile yolları ayırma kararı aldı. Sözcü'nün aktardığı bilgiye göre, Meksikalı orta saha oyuncusunun 22 milyon euroluk satın alma opsiyonu kullanılmayacak ve Alvarez kulüpten ayrılacak.
Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Edson Alvarez, sezon sonu West Ham United'a geri dönecek.
Bu sezon tüm kulvarlarda toplam 17 maça çıkan Alvarez, 1125 dakika süre aldı ve 1 asistlik katkı sağladı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Sporx.com
EN ÇOK OKUNANLAR
- Atletico Mineiro'dan Fred için açıklama!
- Fenerbahçe'den Trabzonspor'a flaş teklif
- Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım için flaş açıklama!
- İsmail Kartal'dan rapor: "İkisi de kalsın!"
- Chelsea'den dünya tarihine geçecek transfer: Morgan Rogers
- Fenerbahçe, Ollie Watkins ile yüz yüze!
- Roma'dan Mason Greenwood yanıtı
EN ÇOK YORUMLANANLAR




