
Fenerbahçe, yeni sezon öncesi forvet hattını güçlendirmek için Alexander Sörloth transferinde vites yükseltti.
Mundo Deportivo'nun haberine göre sarı-lacivertliler, Atletico Madrid forması giyen Norveçli golcü için İspanyol ekibine yaklaşık 30 milyon euroluk bir bonservis teklifi sundu.
FENERBAHÇE YARIŞTA ÖNE GEÇTİ
Juventus'un yaptığı 22 milyon euroluk teklifin Atletico Madrid tarafından yetersiz bulunduğu belirtilirken, Fenerbahçe'nin sunduğu teklifin transfer yarışında sarı-lacivertlileri bir adım öne çıkardığı ifade edildi.
30 yaşındaki ve 1.96 boyundaki Alexander Sörloth, geçtiğimiz sezon da Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer almış ancak anlaşma sağlanamamıştı.
SEZON PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 54 resmi maça çıkan Alexander Sörloth, 20 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Norveçli golcü, LaLiga'da 35 maçta 13 gol atarken, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 14 karşılaşmada 6 kez rakip fileleri havalandırdı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım için başkanlığı bırakma iddiası!
- Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan sert tepki!
- Fenerbahçe'nin TFF’ye bildirdiği kadro listesi!
- MHK'den hakem kararları analizi: Anthony Taylor tek tek değerlendirdi
- Fenerbahçe'den Asensio için açıklama!
- Fenerbahçe'nin devre arası hedefi: Yasin Ayari
- İsmail Kartal'dan Kerem ve Lukaku kararı!




