
Milan Skriniar'ın açıklanmayan transfer detayları ortaya çıktı.
30 yaşındaki savunmacının sezon sonunda 13 milyon Euro şarta bağlı opsiyonu bulunuyor.
Bu doğrultuda Fenerbahçe sezon bitiminde Slovak stoperin bonservisini PSG'den alacak. Skriniar'ın Sarı-Lacivertli takımın maçlarında süre alması transferdeki şartı ortadan kaldıran diğer bir detay. Ayrıca yıldız oyuncunun kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istediği biliniyor.
2028'e KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR
Piyasa değeri 15 milyon Euro olan 1.88'lik stoperin PSG ile 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.
YARIM SEZONLUK KİRALADI
Sarı-Lacivertliler ara transfer döneminde Milan Skriniar'ı yarım sezonluk Fransız kulübünden kiralık kadrosuna katmıştı.
MOURINHO, SKRINIAR İLE İLGİLİ NE DEMİŞTİ?
Fenerbahçe o dönemde ezeli rakibi Galatasaray'a bu transferde büyük bir çalım atmıştı. Jose Mourinho Skriniar'ın transferiyle ilgili "Transferi esas bitiren sportif direktörümüz Mario Branco oldu" diye konuşmuştu.
PERFORMANSI
Slovak defans, Fenerbahçe formasıyla şimdiye kadar 10 resmi karşılaşmada forma giyerken toplamda 2 asist yaptı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Sadettin Saran'dan açıklama: "İtibar suikastı yapılıyor"
- Fenerbahçe, Veerman ile anlaştı!
- Fenerbahçe'de Tedesco, Musaba transferini istiyor
- Musaba'nın menajeri Fenerbahçe için İstanbul'da!
- Dört kulübün EuroLeague geleceği belirsiz!
- Süper Lig'de iki haftalık program açıklandı!
- Nene'li Mali fırsatı tepti!




