Fenerbahçe'de kritik viraj!
Samsun beraberliğiyle milli araya giren Fenerbahçe, dönüşte 6 maçlık zorlu fikstürle sınav verecek.

Pazar akşamı oynanan maçta Samsunspor'la 0-0 berabere kalarak, milli araya kayıpla giren Fenerbahçe'yi dönüşte kritik bir viraj bekliyor.
Sarı-lacivertliler, kasım ayındaki milli araya kadar 4'ü Süper Lig, 2'si Avrupa Ligi olmak üzere 6 karşılaşmaya çıkacak.
Perdeyi Kadıköy'de Karagümrük karşısında açacak olan Fenerbahçe sonra Stuttgart'ı konuk edecek. Fenerbahçe ardından ligde son haftaların formda takımı Gaziantep FK'yla deplasmanda karşılaşacak. Bu maç sonrasında Beşiktaş'a konuk olacak. Derbiden 4 gün sonra ise Viktoria Plzen deplasmanına çıkılacak. Fenerbahçe, evindeki Kayserispor mücadelesiyle milli araya girecek. Teknik direktör Domenico Tedesco ve ekibi, bu 6 karşılaşmadan hasarsız çıkmak için şimdiden çalışmalarına başladı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Sabah
EN ÇOK OKUNANLAR
- Yasa dışı bahis operasyonu: Bir futbol kulübüne el konuldu
- Nigel Hayes-Davis'ten Fenerbahçe için açıklama!
- Türkiye Kupasında program belli oldu!
- F.Bahçe'nin sezon sonu planı: Serhou Guirassy
- En-Nesyri için transfer itirafı!
- Sadettin Saran'dan Trabzonspor maçı öncesi Ertuğrul Doğan'a mektup
- Unai Emery bin pişman: Marco Asensio
EN ÇOK YORUMLANANLAR




