
Nottingham Forest forması giyen Elliot Anderson, Fenerbahçe ile perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşması öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Elliot Anderson, ilk maçta çok iyi oynadıklarını belirterek, "Yeni teknik direktörümüzle hazırlanmak için çok fazla vaktimiz olmadı. Çok güçlü bir takım. İlk maçtaki gibi oynamalıyız." dedi.
ATMOSFER İÇİN İTİRAF
Chobani Stadı'ndaki atmosferle ilgili soruya karşılık Anderson, "Çok iyiydi. Sanıyorum oynadığım en gürültülü ortamdı. Kendimizi oyuna vermeye çalıştık." ifadelerini kullandı.
VITOR PEREIRA
Anderson, "Pereira ile çalışmak nasıl?" sorusuna verdiği "Ben çok keyif alıyorum. Çok zaman olmadı. Ama son iki maçta çok iyi oynadık. Şu anda ligde zor pozisyondayız. Ama takım içindeki inancımız çok fazla. Hocamızın istediklerine odaklanarak devam ediyoruz." yanıtıyla değerlendirmelerini tamamladı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de Ederson düğümü: Makas çok açık!
- Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert cevap: "Deniz sizin için bitti"
- Euroleague şampiyonu Fenerbahçe
- Fenerbahçe Medicana final serisinde kaybetti!
- Fenerbahçe'den derbi biletleri için açıklama
- Tedesco'dan Rizespor maçı sonrası o isme kesik!
- Sadettin Saran: "Şampiyon olacağımıza hala inanıyorum"
- Sadettin Saran: "Şampiyon olacağımıza hala inanıyorum"
- Fenerbahçe Medicana final serisinde kaybetti!
- Euroleague şampiyonu Fenerbahçe
- Fenerbahçe'den Galatasaray'a sert cevap: "Deniz sizin için bitti"
- Tedesco'dan, Galatasaray derbisi öncesi şampiyonluk konuşması
- "Premier Lig'i seviyorum"
- Luciano ile yollar ayrıldı!




