
Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda yarın oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi pankart ve koreografi hazırlığı yapan Beşiktaşlı taraftarlar arasında çıkan kavgada 1 kişi silahla vurularak yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Beşiktaş Tüpraş Stadyumu çevresinde meydana geldi. Derbi hazırlıkları için stadyuma gelen Beşiktaşlı taraftarlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada silah kullanıldı, bu sırada bir kişi yaralandı. Kavganın, taraflar arasında daha önce yaşanan bir husumetten kaynaklandığı iddia edildi.
YARALI HASTANEYE, SALDIRGAN KAÇTI
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Saldırganın olay yerinden kaçtığı ve arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
Polis ekipleri stadyum içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma gerçekleştirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Vitor Pereira'dan Fenerbahçeli yıldıza sürpriz soru! "Kontratın ne durumda?"
- İngilizler İsmail Yüksek'i takibe aldı!
- Fenerbahçe'ye Dorgeles Nene'den kötü haber!
- Emre Belözoğlu'ndan istifa yanıtı!
- Duran ilk maçında eleştirilerin hedefi oldu
- Fenerbahçe'de büyük tehlike!
- Fenerbahçe Opet, namağlup lider bitirdi!




