
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Hocamız Kerem'i çok beğeniyor. Biz hatırı sayılır tekliflerde bulunduk. Şartlıydı o teklifler. Fakat geldiğimiz nokta itibarıyla verdiğiniz teklif geçerli olmadı. Yeni bir teklif verdik haber bekliyoruz." dediği Kerem Aktürktoğlu için Benfica kararını verdi.
Sarı-lacivertlilerin 18 milyon Euro bonservis artı 2.5 milyon Euro bonus içeren önerisi Portekiz ekibi tarafından jet hızında reddedildiği belirtildi.
Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde bir hamle daha yapacağı, rakamın yükseltilip anlaşmanın sağlanacağı ileri sürüldü. Kerem Aktürkoğlu ise bir an önce Fenerbahçe'ye imza atmayı bekliyor.
Benfica'nın ligde oynadığı son maçta saha kenarına ısınmaya gönderilen milli kanat oyuncusu, müsabakada süre almadı.
BENFICA VE F.BAHÇE ARASINDA NELER YAŞANDI?
Sarı-lacivertliler, Kerem Aktürkoğlu için Benfica ile 22,5 milyon euro + 2,5 milyon euro bonus karşılığında anlaşmaya varmasına rağmen, yaptığı teklifi geri çekmişti. (Sözcü)
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'ye kötü haber: Leon Goretzka
- Fenerbahçe'ye 35 milyon euroluk piyango!
- Yüksel Yıldırım, Musaba transferine son noktayı koydu!
- Brezilya basını duyurdu: Fred'e yakın yakip!
- Jayden Oosterwolde'den Beşiktaş taraftarına cevap!
- Fenerbahçe'de sol stoper operasyonu: Diego Leite
- Futbolda bahis soruşturması: Erden Timur dahil 29 şüpheli gözaltına alındı




